söndag 20 oktober 2013

Jag, en mama-mamma?

Jag trodde aldrig jag skulle läsa tidningen Mama men när jag såg det här erbjudandet kunde jag inte motstå. Jag gillar ju Ebba och vill läsa hennes gravidbok, trots att jag inte är gravid eller planerar att bli det inom den närmsta framtiden. Men jag älskar att läsa om graviditeter och bebisar och jag har ju ändå tänkt prenumerera på någon tidning för att ha något att läsa när jag ammar. Mama känns ju ganska lämpligt som amningsläsning... Dock att jag tänker att den tidningen är för käcka Odd Molly-morsor och inte sådana som jag, dvs småborgerliga mammor med hipsterinfluenser. Aja, den kan säkert vara läsvärd ändå. Om inte annat för att ge uppslag till blogginlägg.

4 kommentarer:

 1. Oh!
  Jag har läst den sen första numret! Fast... Jag kanske är en Odd Molly-morsa utan att veta om det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe:) Jag har aldrig läst ett helt nummer så det där med odd molly-morsor är enbart grundat på mina fördomar. Kommer säkert själv att tycka om tidningen.

   Radera
 2. Men ja, Mama är ju en jättebra tidning!!! Har prenumererat i två år (bästa julklappen) och i nästa nummer kommer ett jobb jag har skrivit för dem, så jag säger ett rungande JA! Det bästa är att de alltid är på mammans sida, för delad föräldraledighet och gillar ordet "hen". Rätt viktigt när det är en föräldratidning. Och detta från en som absolut avskyr Odd Molly!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att läsa din text i nästa nummer! Gött att de är för delad föräldraledighet och hen, nu känner jag mig genast mer välvilligt inställd till tidningen.

   Radera