onsdag 9 oktober 2013

Torsten tre veckor

Torstens tredje vecka utanför magen har kantats av besök: i torsdags var Karin här (och gav T den fina sparkdräkten han har på fotot, tack!), i helgen var T:s farfar och mina juriztvänner på besök och i måndags kom min syster Maja och hennes karl Robert. Torsten har fått både presenter och uppmärksamhet i överflöd under dessa besök.

I måndags började Anders jobba igen. Jag hade fasat inför den dagen men eftersom Maja och Robert kom då behövde jag bara vara ensam med T några timmar. Maja åker hem imorgon eftermiddag så min första helt ensamma dag med T blir på fredag. Nervöst! Fattar inte hur jag ska kunna få någonting gjort med tanke på att Torsten allra helst vill vara i famnen hela tiden. Jag kommer inte kunna äta eller byta om eller borsta tänderna innan Anders kommer hem. Det kommer bli en lång dag framför tv:n.

Igår fick Torsten en liten kusin och jag en brorsdotter. Kul! Synd bara att min bror med familj bor långt härifrån, i Göteborg, men jag hoppas att T och kusinen kan bli bra kompisar ändå. Roligt att ha en kusin som bara är tre veckor yngre.

Enligt BVC-besöket i torsdags hade T gått upp 300 gram och väger nu 3500 gram. Därmed har vi kunnat börja använda bärselen, vilket Torsten accepterar ibland och ibland inte. Den är himla praktisk tycker jag, så skönt att ha händerna fria och kunna göra saker. Som att gå på toa till exempel...

2 kommentarer: