torsdag 12 september 2013

12 september - BF plus 2

I väntan på att bebis ska behaga anlända har jag varit hos barnmorskan för en femtioelfte kontroll av mitt blodtryck som idag var lite för högt. I övrigt såg allt bra ut men jag ska tillbaka imorgon och på måndag för ytterligare kontroller. Eventuellt skulle jag behöva åka in till sjukhuset idag så att de också kan kolla mig men eftersom barnmorskan ännu inte (kl. 16.50) hört av sig om det antar jag att jag slipper. Hoppas det - har ingen lust direkt att göra ett fjärde besök på förlossningsavdelningen utan att få komma hem med Skrutthen.

Barnmorskan tipsade mig om att det tydligen finns någon punkt på insidan av vaderna som man kan trycka på som ska sätta igång förlossningen. Så det, och att titta på Suits säsong 3, ska jag ägna mig åt resten av dagen. Kanske bakar jag en kaka också, är så himla sötsugen nämligen. Kommer ihåg när jag inte hade något sötsug alls tidigare under graviditeten och alla kompisar som själva varit gravida sa att sötsuget skulle komma tillbaka i slutet och jag trodde dem inte för godis och kakor och sånt var verkligen inte gott just då - men oh så rätt de hade. De senaste kanske två veckorna har jag haft ett enormt sötsug och vill typ bara äta kakor, bullar och glass. Jag försöker dock hålla igen men något sött "måste" jag ha varje dag. Men det anser jag vara helt okej när en är beyond höggravid.

2 kommentarer:

 1. Det är absolut mer än okej att äta socker när man är så gravid som du. Så kan bebisen amma bort det sen! Jag var så sjukt sugen på socker och fett när jag ammade - tänkte att det var för att mjölken skulle bli bättre. Lite oklart hur det skulle fungera, men det kändes bra. Har aldrig ätit så många kakor som då. Och inte K heller, ska tilläggas :)
  Hoppas du slapp extra sjukhusbesök och att nästa gång på förlossningen är the real deal!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, förstår tanken med fettet men sockret...?

   Radera