onsdag 11 september 2013

11 september - BF plus 1


Fortfarande ingen bebis och idag går jag in i vecka 4-fucking-1 (40+0). Jag gick en långpromenad förut för att försöka sätta igång Skrutthen men det gav inte något resultat. Jag hade tyckt att det varit ganska trevligt om Skrutthen fötts just idag eftersom det är mina morföräldrars bröllopsdag och i år firar de krondiamantbröllop, dvs de har varit gifta i 65 (!!!) år. Helt galet länge!

4 kommentarer:

 1. Hoppas att det snart är dags för den lilla krabbeluren att visa sig! Vi väntar och längtar....

  SvaraRadera
 2. Glömde mitt namn (Sara).

  SvaraRadera
 3. Nu då? Håller alla tummar! Och skickar lite extra pepp – om det så är för Skrutthens födelsedag eller för att du ska orka bära den där extra lilla kroppen en dag till. Och en till, om det behövs. Snart kommer hen!!!

  SvaraRadera
 4. Efter att ha varit i relation med min älskare efter Fem år, han gjorde slut med mig, och jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt, gjorde jag löften men han vägrade. men en dag förklarade jag mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på kärlek stava, hade jag inget annat val än att prova det, postade jag stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, berättade han för mig allt jag behöver för att ge för att kasta förtrollningen, och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem och som skiljer sig från alla falska ute. Någon kan behöva hjälp av stavnings caster, hans e-post: dregbosolutioncenter@gmail.com du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något.

  SvaraRadera