lördag 8 februari 2014

Ett stort projekt och flera små.

En av de mer utmanande sakerna med att få barn har varit bristen på egentid och avsaknaden av tid för att pyssla. Jag blir så rastlös när jag inte har något projekt att greja med. De senaste två veckorna har jag dock plötsligt kunnat börja pyssla igen, för att Torsten.numera kan sysselsätta sig litegrann på egen hand, har somnat tidigt vissa kvällar och börjat sitta i sjalen. Hurra för det!

För tillfället sysselsätter jag mig med ett större projekt och flera små. Dels virkar jag på ett överkast till Torstens spjälsäng och dels virkar jag kakor som Torsten kan leka med när han blir lite äldre. Överkastet virkar jag några varv på då och då och det kommer ta ett tag innan det är färdigt. En kaka tar kanske en dryg timme att göra. Gött men ovant att göra sådana snabbvirkade saker.

 Överkastet. Om jag sedan ska virka ett matchande till docksängen? Jajamensan!

 Virka, virka liten kaka. Ser ni vilka godsaker de ska föreställa?

Kakfatet (som har en våning till) är från TGR/Tiger och finns även i rosa och kostar 50 kr. Det är i plast så det är lekvänligt.

2 kommentarer:

 1. Vilka fina saker! Önskar att jag också var bra på handarbeten men det är väl bara att börja träna... Det ser ut att vara dammsugare, chokladboll, syltkaka och ett ballerinakex. Har jag rätt?

  kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajajmensan! Kallar dock syltkakan för hallongrotta men det är ju samma kaka.

   Radera