fredag 24 januari 2014

Mamma på vift

Vet ni vad jag gjorde igår? Jo, jag tog på mig en icke amningsvänlig klänning (med vanlig bh under och för första gången på fyra månader hängde inte mina brön nere vid midjan), mötte upp Anders vid stationen och överlämnade barnet, satte mig på tåget till Lund och NJÖT av ensamheten (behövde inte oroa mig för en eventuellt skrikande bebis!) och mötte upp mina fabulösa vänner E och S för att äta middag på café (och dricka ett glas vin!). Förstår ni, jag träffade kompisar! Utan barn! Jag kunde prata ostört och äta i lugn och ro utan sprattlig bebis i knät. Något som för drygt fyra månader sedan var helt självklart men numera är lyx. Efter några timmar gick de fabulösa vännerna på bio och jag tog tåget hem till min lilla familj och det var lika fantastiskt det, att få komma hem till saknad bebis (och man).

Jag och icke amningsvänlig klänning från HM.

Jag var borta nästan 4,5 timme, det längsta jag varit ifrån Torsten sedan han föddes. Jag klarade av att hålla mig från att ringa och kolla läget tills jag väntade på tåget hem fast jag ville ringa redan på tåget från Hässleholm. Och visst kände jag mig nästan halv utan Torsten... Det är bra för mig att göra saker på egen hand och det är bra för Torsten och hans pappa att få en chans att bonda med varandra. En win-win-situation helt enkelt. Det här ska jag göra fler gånger!

7 kommentarer:

 1. Låter som en trevlig kväll! Smakade vinet gott?

  /Sara

  SvaraRadera
 2. Så kul och så fin du är! Får toklängtan efter mina amningsovänliga klänningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) jag saknar också mina amningsovänliga klänningar! Men fördelen är att den dagen man kan börja ha dem igen så kommer det kännas som att man har en helt ny garderob.

   Radera
  2. Verkligen! Känns redan som jag fått en ny garderob nu när mina vanliga jeans och byxor passar igen!

   Radera
 3. Ja, en klänning med katter kan inte bli fel! Snyggt.

  /Sara

  SvaraRadera