onsdag 1 maj 2013

Mammabloggar.

I väntan på att Anders ska prata färdigt med sin farfar så att vi kan se senaste avsnittet av Vikings tänkte jag tipsa om några av mina favoritmammabloggar. Jag har läst mammabloggar i flera år men har börjat uppskatta dem ännu mer sedan jag blev gravid. Här är de jag följer mest slaviskt:

Kitty Jutbring - ÄLSKAR hennes blogg. Hon skriver oerhört ärligt och utlämnande om mammalivets ups and downs, ångest, genus mm. Många bilder också på hennes ursöta unge.

Ebba von Sydow - ingen renodlad mammablogg men hon skriver mycket om livet som nybliven tvåbarnsmor. Tyvärr en sådan som värnar om sina barns integritet så inte så många bilder på kidsen.  Jag gillar särskilt att hon är skicklig på att kombinera föräldraskap och karriär.

Cecilia Blankens - blandar snygga oufits och betraktelser kring livet med foton på barnen och berättelser om livet med två kids. Får det alltid att verka så himla mysigt att ha barn.

Fröken Bella - är gravid med tvillingar och bloggar mycket om sin graviditet och om genus.

Popmorsa - är väl egentligen inte så mycket mammablogg längre men får vara med för att jag tycker så himla mycket om bloggen. Återigen, en ärlig och personlig blogg. Den bästa sorten.

...och sist men inte minst, min kompis Sköna Helena - som bloggar mycket om sin son och hans utveckling. Mycket kul att läsa tycker jag och veta vad en har att se fram emot. Ett tips för andra preggon är att kolla in hennes gamla gravidoutfits, Helena är nämligen mycket stilsäker, även som gravid.

1 kommentar:

  1. Har ju sett detta men glömt att skriva ett rungande, rosenkindat: TACK!

    SvaraRadera