måndag 15 maj 2017

Fina barnprylar.

Eftersom jag är en sucker för fina barngrejer och jag just nu mest bara går och väntar på bebis som aldrig kommer har jag sammanställt en liten lista på barnrelaterade prylar jag, eller jag menar T och bebis, vill ha:

Det här elefanthuvudet ska jag köpa någon dag och sätta upp ovanför T:s säng. Jättefint, och jättedyrt... Finns här.

De här bokstöden - som finns i två storlekar och flera olika djurvarianter - är inte specifikt för barn men passar himla bra i ett barnrum tycker jag. Mina favoriter är elefanterna (ja, jag har en soft spot för elefanter) och girafferna (som jag också har en soft spot för som ni kommer märka). Züny-djuren finns bl a här.

På tal om giraffer - hur sött är inte det här gosedjuret från danska Oyoy (som gör hur mycket fina grejer som helst)? Finns här.

När vi ändå är inne på gula söta gosedjur så måste jag ju ta med den här gulliga björnen från Klippans yllefabrik (som för övrigt också gör jättefina babyfiltar). Ett tips om ni är i Skåne, åk till Klippans outlet i Klippan (som alltså är en liten ort i nordvästra Skåne). Mycket bra outlet med stort utbud.

Alltså det här dockskåpet i funkisstil vill jag själv ha och leka med. Så snyggt, men kostar skjortan.  Från Ferm living (danskt naturligtvis, det är ju danskar som kan detta med design för barn, eller ja, design överhuvudtaget, bäst) och finns t ex här.

För den som tycker 680 kr är rimligt att lägga på ett supergulligt kattgosedjur kan dessa raringar köpas här.
Älskar allt som Ingela P Arrhenius designar och den här färgglada plåtservisen är inget undantag.

T har en sådan här stor och två små elefantsparbössor och självklart måste även lillasyster ha (minst) en egen. Kan inte bestämma mig för vilken färg bara...

Jag är som sagt svag för elefanter och ingen har gjort elefantmönster bättre än Estrid Ericson. Vill ha dessa förkläden för barn till T och bebisen och naturligtvis ett matchande i vuxenstorlek till mig.

Avslutar listan med ett sista gosedjur, nämligen den här giraffen från Afroart. Fin leksak men också fin inredningsdetalj. Jag har velat ha en sådan till T sedan innan han föddes typ men kanske blir det att bebisen får en istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar