torsdag 10 maj 2012

Lycka

är att få prata om mitt favoritämne, radikalfeminism. Den här veckan har jag gjort det inte mindre än tre gånger; första gången i tisdags när jag höll i en föreläsning på Smålands nation i Lund, för Tjejjouren i Lund. I onsdags hade vi studiecirkel med Tjejjouren och då pratade vi också om feminism och hur man har ett jämställt förhållande. Och idag blev jag, i egenskap av samordnare för Tjejjouren, intervjuad om våld i nära relationer av två studenter som ska skriva en uppsats om detta ämne. Älskar att vara med i en förening där jag får tillfälle att prata om sånt här om och om igen. Tröttnar aldrig på att diskutera feminism, genus, womance etc.

2 kommentarer:

  1. hah! alltså dethär är så roligt, jag har precis (nåja) börjat plugga på jurre i Lund, hittade din förra blogg när jag googlade vigilansprincipen (6 träffar say whaaat???), och nåja ville bara säga att det kul att man inte är den enda feministen i gamet! alltså rolig bifakta: råkade datea nån ekonom och han trodde jag skämtade när jag sa att jag var feminist och socialist. hoho, hoppas examensarbetet går bra!

    SvaraRadera
  2. Hej fellow jurist & feminist! Hoppas att du kommer fortsätta läsa min blogg även om uppdateringen går sisådär... Hur går det på jurre? Vilken termin läser du? Examensarbetet går bra, lämnade in den igår!

    SvaraRadera