måndag 22 juli 2013

Nya grejer.

50 dagar kvar till BF idag och vi förbereder här hemma inför Skrutthens ankomst.

Barnvagnen hämtade vi idag, nästan två månader efter att vi beställt den. Tydligen har Brio Smile-modellen varit över förväntan populär och därför sålt slut. Brio fick tillverka fler och vi fick snällt vänta på vagnen men nu är den äntligen här (ja, jag tycker detta är nästan orimligt spännande). Jag har självklart provkört den och den känns väldigt smidig och nätt. Nu ska vi bara köpa kudde och madrasskydd och sådant så är den redo för en Skrutt. Och jag ska virka en barnvagnsmobil att hänga på.

Vaggan anlände också idag. Den är tillverkad av Skrutthens farfar och använd av Skrutthens pappa och farbror. Kul att ha lite saker med en historia, nästan allt vi har är nyinköpt. Nu hoppas vi att Skrutthen också ska trivas i den.

Bärsele "One" från Babybjörn inköptes också. En ergonomisk bärsele där bebisen kan sitta mot bäraren, framåtvänd och på ryggen. Återkommer med recension när jag använt den på riktigt och inte bara med en gosedjursuggla i.

Ett babyskydd köpte vi också men det kom inte med på bild (för er som inte är inne i babysvängen är babyskydd en bilbarnstol som man har till bebisar upp till ungefär 9 månader). Nu fattas det skötbord, badbalja, lakan, kuddar och lite annat smått och gott. Sedan är vi redo - prylmässigt i alla fall - för att Skrutthen ska komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar