lördag 29 juni 2013

lördag 29 juni, v. 30 (29+5)


Saker jag kommer uppskatta så oerhört mycket när Skrutthen ploppat ut:

att kunna sova på mage
att kunna sova utan att vakna varje gång jag ska vända på mig
att inte behöva kissa hela tiden
att kunna ha mina fina klänningar igen (vilka jag i och för sig inte kommer kunna använda förrän jag slutat amma pga ej amningsvänliga. Men ändå)
att kunna gå och lyfta saker utan att det gör ont i ryggen eller magen
att kunna äta god ost som brie och chèvre
att kunna dricka kall öl, champagne och rödvin (inte för att jag tycker det är jobbigt att inte dricka alkohol men guuud vad jag kan sakna dessa drycker ibland. Så kul är det inte att jämt dricka cola)

Hm, vad mer? Jo, det ska bli skönt att slippa folk som vill klappa mig på magen eller berätta för mig hur oerhört jobbigt det kommer bli att vara höggravid under sommaren (till vilket jag vill svara följande: 1. som att det finns någon period under året som det är kul att vara höggravid? och 2. vi pratar om en sommar i Sverige. Ni vet, 15-20 grader och regn största delen av tiden. De där två dagarna när det är 30 grader varmt tror jag att jag kommer överleva)....och så här såg jag ut i torsdags. Bara en fjärdedel av graviditeten kvar nu, woop woop! Snart är Skruttis här<3

3 kommentarer:

 1. Plus, brukade jag säga till de där nötterna som inte kan låta bli att säga så, att det där inte är sant. Tänk att vara gravid mitt i halkiga vintern under en jättetjock

  SvaraRadera
 2. jacka som inte går att stänga. På sommaren kan man ta av sig alla lager och behöver inte vingla fram på isgator. OBS att jag aldrig skulle få för mig att lägga fram det så för en vinterpreggo. Vad är det för fel på folk?!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt så tänker jag också; skönt att slippa vinterkläder och bara dra på sig en långklänning. Meeen skulle ju inte heller säga det till en vinterpreggo. Såklart. Det är nånting med graviditet och bebisar som får folk att släppa alla spärrar och kommentera hur som helst. Jag fattar det inte heller.

   Radera