söndag 24 maj 2020

Veckosummering vecka 21.

Lillskruttan har fyllt tre år. Hon som älskar kläder och skor, Frost, färgen lila, pussel, att leka med dockor och gosedjur och har världens gulligaste morgonrufs i håret.

<3

Vi brukar ha ganska stora kalas när barnen fyller år men det blev det såklart inte nu. Anders bror, två av barnens kusiner och Anders kusin kom hit på ett litet kalas med grillade hamburgare och Frostglasstårta. Både lite tråkigt och lite skönt på samma gång att hålla det så litet.


Jag stör mig otroligt mycket på de som struntar i corona-restriktionerna. Som lever på som vanligt; reser och träffar folk och håller på (och dessutom lägger upp det på Instagram). Det är så provocerande. Respektera myndigheternas råd, de finns där av en anledning. Så himla själviskt och respektlöst att bara göra som man själv vill utan att tänka på konsekvenserna.

Otroligt skönt med långhelg! På torsdagen gjorde vi en utflykt - den första på väldigt länge - till Sofiero slott i Helsingborg. Jag har redan lagt upp massa bilder på Instagram, men måste visa några här med. Väldigt fin slottspark och trevliga utställningar inne i slottet. Mycket köande till allt, men det var det värt. Mycket barnvänligt också (mycket att utforska, stora ytor att springa på, lekplats, labyrint mm). Rekommenderas!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar