torsdag 12 december 2013

Hur hinner de?

Hur hinner alla andra bloggmorsor med att blogga så ofta? Jag fattar inte. Eller har de bebisar som sover mycket under dagen (och då sover ensamma)? För det har inte jag, inte för tillfället i alla fall. Torsten sover kanske 1,5 timme (max två) under dagen, och då bara om vi är ute och promenerar, om jag bär på honom eller ligger bredvid honom i sängen. När han är vaken vill han för det mesta amma eller bli buren på. De stunder han ligger i babygymmet eller på en filt på golvet (förvånansvärt populärt) eller sitter i babysittern passar jag på att äta, duscha, städa, hänga tvätt, plocka i och ur diskmaskinen och andra roliga grejer. Att blogga hinns helt enkelt inte med. De två senaste inläggen har jag skrivit sent på kvällen, när T sover och jag också borde sova egentligen men bara måste få skriva av mig lite. Jag blir lite frustrerad av detta, för jag har ju så mycket jag vill blogga om.

3 kommentarer:

 1. Åh jag vet vad du menar! Jag hinner hetsblogga lite då och då men nå värst långa och välformulerade inlägg blir det sällan eftersom Alexis också helst vill vara i famnen - även när han sover :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hetsblogga, bra ord för att beskriva det jag (och du) gör! Förstår ju att kidsen vill vara i famnen pga mysigt men åh vad jag kan sakna ibland att ha båda händerna fria.

   Radera
 2. Jag hetsbloggar jag också. Panikskriver när det finns en stund.

  SvaraRadera