fredag 22 september 2017

Harriet fyra månader (och några dagar).

Harriet, eller Snäckan Snäckobert som du också kallas, hur är livet?
- Det är gött! Finns inte mycket att klaga på.  Jag får ju mest hänga med på det morsan får för sig att göra, som babycafé, föräldramöten, möhippor, bröllop, aw:ar och allt möjligt. I morgon ska vi tydligen åka tåg till Götelaborg. Det är tur för mamma att jag är så glad i princip jämt och gillar att träffa folk så hon kan dra med mig på allt detta.

Är det någonting som får dig på dåligt humör?
- Nja... Att jag inte kan vända mig från mage till rygg är frustrerande (min BVC-sköterska var dock mycket imponerad över att jag kunnat vända mig från rygg till mage i flera veckor). Ibland gillar jag inte heller att åka vagn eller att få för lite uppmärksamhet.

Vad tycker du om det här med smaksensationer?
- Sådär. Mammas mjölk är bäst.


Hur har du det med sömnen då?
- Bra, tackar som frågar! Gillar att powernappa under dagen och sover helst i bärselen. Brukar somna för natten runt åtta, också i bärselen, och sedan går jag och mamma och lägger oss tillsammans. Det är mysigt att sova nära. Jag vaknar kanske en eller två gånger för att äta. Jag skulle gärna sova länge på morgonen men storebror brukar väcka mig runt sjusnåret. Men det gör inget, det är ju roligt att få gosa och leka med honom.

Vilka är dina favoritleksaker?
- Mina virkade speldosor, en kanin och en elefant. Mitt babygym gillar jag också. Prasslar Ikea-påsar är en ny grej jag börjat gilla - och mina fötter såklart!Vad får dig att skrika?
- När pappa försöker natta mig. Jag vill vara hos mamma.

Till sist, vad var det BVC-sköterskan kallade dig idag?
- "Det gladaste barnet på BVC"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar