söndag 16 augusti 2015

En minnesanteckning 150815.

Torsten, ett år och nästan 11 månader, tycker om att dricka kaffe. Riktigt kaffe alltså, så som vi dricker det (med mjölk). Det började med att han fick smaka små små skvättar kaffe uppblandat med massa mjölk men nu vill han ha the real deal. Det känns lite knasigt, en inte ens två år gammal unge som tycker kaffe är gott?! Jag kan ju bara gissa hur många koppar han kommer sätta i sig dagligen i vuxen ålder.

Torsten är väldigt intresserad av blommor och löv just nu. De bästa duplobitarna är just blommor som han bygger höga torn av. Han gillar att pilla på våra krukväxter (jag tycker inte det är lika roligt) och ute vill han gärna samla ihop och kasta löv samt peka ut blommor när han ser dem.

Torsten har -för första gången i sitt liv- kommit in i en pappafas. Anders är nummer ett, även om jag för det mesta duger (nästan) lika bra. Kanske är det dags för en sådan fas nu, kanske beror det på att jag jobbar+långpendlar och Anders är hemma om dagarna med Torsten.

Det absolut mest spännande som finns är bilar, traktorer, lastbilar, motorcyklar och bussar. Varje dag i Malmö är jackpot för T - så många olika typer av fordon vi ser här under bara en kort promenad i stan. Vi har inte så mycket natur här men bilar och dylikt, det har vi gott om.


Ytterligare en sak att lägga på minnet är förstås att T är världens sötaste, gosigaste, roligaste och härligaste lilla person.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar