onsdag 13 maj 2015

Sex veckors semester.

Om cirka fem veckor, vid midsommar, går jag på semester. I sex frikkin' veckor! I samband med det tar vi vårt pick och pack och flyttar till Malmö. Så himla skönt det ska bli, att ha tid att fixa i lägenheten, kunna hänga med folk i Malmö, kanske åka hem till päronen en sväng men framförallt - så mycket tid att vara med Torsten. Jag ser fram emot att slippa stressa på morgonen för att hinna till dagmamman och tåget och istället kunna ta det lugnt. Upptäcka den nya staden tillsammans, leka i parker och gå till bibblan. Myspys deluxe.

Jag ser verkligen fram emot att vara ledig från jobbet. Jag är så trött på att ständigt vara småstressad över allt jag inte hinner med (det suger att jobba deltid). Jag behöver vara ledig och bara ta det lugnt. Och det ska jag göra, i sex hela veckor. Älskar att jobba statligt och få så många semesterdagar, hehe. Det väger lätt upp att lönen inte är den bästa.

#babywearing

1 kommentar:

  1. Men ÅH vad jag känner igen mig i deltidsstressen. Trodde jag skulle tycka det var mycket mer relaxat att inte jobba hela dagar, men det är ju inte som att någon annan kommer in och jobbar de där 20 procenten utan jag gör ju ändå samma jobb fast på mindre tid. Och kommentarerna att alla andra jobbar så mycket och jag glider fram på en räkmacka... HU. Längtar också efter semester nu.

    SvaraRadera